2.8.2016

                                        Pottermaniaa

Olen täällä taas! Tänään on tiedossa Potter-postaus :). Toivottavasti tykkäätte, ja katsotaan, jos tällaisiä fandompostauksia tulisi lisää. It`s up to you. (Kommenteissa saa toivoa aihepiirejä).

Tänään ajattelin tehdä Potter Tagin kirjoitusmuodossa. Ja jos ei siis ole selvää, niin olen aikamoinen Potterhead. En tiedä tarkasti, mikä määrittelee, miten iso fani olet. Noh, sen verran olen fani, että olen lukenut kirjat suomeksi & englanniksi, minulla on kaikki kirjat enkuksi sekä omistan kaikki erikoiskirjat, julistekirjan ja kuvitetun Viisasten kiven. Minulla on kuusi Potter-korua (Kuoleman varjelukset, ajankääntäjä jne.), kahdeksan leffan leffaboxi, taikasauva, kolmet Potter-kuoret ja kaksi paitaa. Ja ai niin. IHAN PIAN OMISTAN MYÖS CURSED CHILDIN! No niin, siinä taisi olla melkein kaikki ainakin, eli eikös siirrytä Pottertägiin :).


                                                      Potter Tag

Lempikirja: Puoliverinen prinssi, Kuoleman varjelukset ja Feeniksin kilta.

Lempielokuva: Kuoleman varjelukset varmaankin.

Kirja, josta pidät vähiten: Ehkä Salaisuuksien kammio on hitusen huonompi kuin muut. 

Missä kohtauksissa itkit?: Cedricin kuolemassa, Siriuksen kuolemassa, Dumbledoren kuolemassa, Dobbyn kuolemassa, Fredin ja Lupinin kuolemissa sekä silloin, kun Hermione pyyhki vanhempansa muistin ja Kalkaroksen muistot.

Jos voisit mennä yhteen kenen tahansa Potter-hahmon kanssa, kuka se olisi?: Hmm... Tämä on vaikea. Ehkä Harryn tai Dracon kanssa?

Lempihahmo: Hermione ja Luna <3

Mikä olisi suojeliuksesi?: Feenikslintu tai naarashirvi

Tahtoisitko omistaa elpymyskiven, seljasauvan tai näkymättömyysviitan?: Näkymättömyysviitan.

Missä tuvassa olisit?: Korpinkynsi tai Puuskupuh

Jos voisit tavata kenet tahansa näytteiljöistä, kuka se olisi?: Tom Felton ja Emma Watson.

Mitä paikkaa pelaisit huispausjoukkueessa?: Pitäjä

Oletko tyytyväinen loppuun?: Olen, mutta haluan lisää.

Paljonko Harry Potter merkitsee sinulle?: Sen voi kai päätellä, mutta liikaa :).

Loppuun haluan vielä lisätä, että jokaisen postaukseen loppuun tulee nykyään aina "atm-kirja" eli siis kirja, jota luen parhaillaan. Tänään atm-kirja on Geek girl: Kohellusta korkokengissä.

Toivottavasti piditte postauksesta, kertokaa toki blogistani eteenpäin esim. Potter-kavereille niin saadaan lukijoita lisää :). Nähdään seuraavassa postauksessa!

1 kommentti:

  1. Kiitos tästä postauksesta. Kävin kirjoittelemassa omat vastaukseni Potter Tagiin: https://kirjakissa.blogspot.fi/2016/08/potter-tag.html

    VastaaPoista