13.3.2016                                        Lontoon kirjaostokset


Täällä taas!
Hiihtolomalla kävin Lontoossa. Se oli aivan ihana reissu, kunpa pääsisin uudestaan... Ja tietysti, koska Lontoossa oltiin,  kirjaostoksilta ei voinut millään välttyä, nimittäin Lontoossa sijaitsee koko Euroopan suurin kirjakauppa, Waterstones. Kaikkinaan ostin neljä kirjaa sieltä ja nyt hieman esittelen niitä teille :).

       Zoe SuggGirl online on tour

Ensimmäisen osan olin lukenut suomeksi jo lentokoneessa loppuun. Vaikka ensimmäinen kirja ei oikeastaan kaivannut jatko-osaa, ostin toisen silti. Ja se kannattikin! Kirja oli mahtava,  kiinnostava ja siinä sattui ja tapahtui kaikenlaista. Englannin kieli ei ollut vaikea kirjassa, ja sain luettua sen vaivatta.

 Stephanie Perkins: Anna and the french kiss

Tästä kirjasta kuulin ensimmäisen kerran vasta jouluna. Se alkoi kiinnostamaan minua, ja päätin, että ostan sen Lontoossa itselleni, Ja niin teinkin. Takakansi vaikutti romanttiselta ja kaikin puolin ihanalta. Kirja kertoo Annasta, joka lähtee vuodeksi  Ranskaan ja tapaa siellä ihanan pojan. Tätä kirjaa en ole vielä ehtinyt lukemaan, mutta odotan jo innolla!
 Stephanie Perkins: Lola and the boy next door

Tämä on Perkinsin toinen romaani. Tästä kirjasta en ollut kuullut melko mitään, mutta se on kuulemma hieman samantapainen kuin Anna and the french kiss. Rakastan lukea rakkausromaaneja, joten päätin ostaa sen myös. Kirjoja ei voi olla koskaan liikaa:)


J.K.Rowling: Harry Potter and Philosopher's Stone

Kyllä, Harry Potter. Olen lukenut kaikki Potterit suomeksi jo 5. luokalla, mutta pakkohan ne on lukea englanniksikin. Toivottavasti minun ei tarvitse selittää kirjan juonta teille, lukijat :D Näin Potter-fanina en malta odottaa, että pääsen lukemaan kirjan! Tässä oli minun kirjaostokset Lontoosta. Kertokaa kommenteissa alla onko jokin kirjoista teille tuttu, ja pidittekö siitä :). 
Nähdään seuraavassa postauksessa!1 kommentti: