23.10.2016

                                                        Valinta

Olen täällä taas! En ole julkaissut postauksia pitkään aikaan, ja siihen on monta syytä. On ollut paljon kokeita, minkä takia en ole ehtinyt lukemaan mitään, josta voisin kirjoittaa. Luistelussa kisakausi on startannut, ja ensimmäiset kilpailut ovat jo ohi. Uskon kuitenkin, että olen taas löytänyt bloggaamisen ilon ja motivaation, joten nyt lupaan julkaista postauksia enemmän :). Olen saanut myös kommentteja tuntemattomilta ihmisiltä ja aikuisilta, mikä on minulle ihan huikea saavutus! Se piristää päivää ja antaa motivaatiota kirjoittamiseen.


Nyt kuitenkin postauksen pariin. Tänään aion esitellä teille Kiera Cassin kirjoittaman Valinta-sarjan ensimmäisen kirjan. Sain sen maanantaina luettua ja se oli kyllä aivan huikea!

                                                    Kiera Cass: Valinta

Kuvahaun tulos haulle valinta kiera cassKustantaja: Pokkaripaja

Julkaisuvuosi: 2016

Lajityyli: scifi ja rakkaus

Sivumäärä: 338

"Nämä salaiset hetket auttaisivat minut yli kaikesta tulevasta: äidin pettymyksestä, kun minua ei valittaisi, työstä joka pitäisi tehdä jotta Aspen saisi rahaa säästöön, kohtauksesta joka seuraisi kun hän pyytäisi isältä kättäni, ja kaikista niistä koettelemuksista, joita kohtaisimme kun olisimme naimisissa. Millään niistä ei ollut väliä. Kunhan minulla vain oli Aspen"

Näin ajatteli kirjan päähenkilö, America Singer, kirjan alussa. Moni asia kuitenkin muuttuu, kun hänet valitaan mukaan valintaan kilpailemaan prinssi Maxonin sydämmestä. 


                                   Oma mielipide

KIrja oli huikea, fantastinen, mahtava... Tapa, jolla kirjailija kuvailee henkilöitä, on ihastuttava, ja pystyin hyvin samaistumaan heihin. Tämä oli kuin Nälkäpeli ilman verta. Tarinan juoni oli omaperäinen ja yllätti aina. Tämä sarja on nykyään yksi lempisarjoistani, ja aion hehkuttaa sitä aina, kun mahdollista.

Arvosana: 10

Toivottavasti piditte, ja me näemme seuraavassa postauksessa! 

Melkein unohdin! Atm-kirja on Kiera Cass: The Crown.

2 kommenttia:

  1. Tuo kirja on todellaki ihan huippuhyvä! :) Oon nyt lukenu tuon trilogian kaks ekaa osaa ja innolla ootan, että se viimenenki osa käännetään suomeksi niin pääsen lukemaan senki! Ps. Tein ite muutama päivä sitte kans postauksen tästä samasta kirjasta, käy kurkkaan jos kiinostaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin lukemassa postauksen! Kiitos vinkistä 😊

      Poista