29.6.2016

                                                Sitä sun tätä

Olen täällä taas lopultakin! Lomani blogista loppui, ja nyt palaan takaisin kirjoittamaan :). Postauksessa kerron hieman kesästä ja kirjaostoksista sekä mitä nyt kesällä haluaisin vielä lukea.

Kesän alussa olin New Yorkissa yksitoista ihanaa päivää. Ennakkoon olinkin jo tutkinut kirjakauppoja ja rakas ystävänikin mainitsi kirjakauppaverkon nimeltään Barnes & Nouble. Noh, sieltä tuli mukaani yhdeksän kirjaa... Joo, tiedän kyllä, minäkin säälisin äitiä, joka kantoi painavaa matkalaukkua. Kirjoitan nyt alas kirjat, jotka ostin. Niistä olen ehtinyt lukea vain Carry onin ja Deathly Hallowsin. (Molemmista tykkäsin!!)

New York kirjaostokset:

1. Rainbow Rowell: Carry on
2. Cassandra Clare: Clockwork Angel
3. Cassandra Clare: Clockwork Prince
4. Cassandra Clare: Clockwork Princess
5. Cassandra Clare: Lady midnight
6. J. K. Rowling: Deathly Hallows
7. Kiera Cass: Elite
8. Kiera Cass: One
9. Kiera Cass: Heir

Joo, siinä on aika paljon. Mutta kirjat ovat ihania, tiedän sen jo ennakkoon!

Pari päivää sitten kävin myös kirjastossa lainaamassa muutaman lukudiplomikirjan. Yhden niistä luin loppuun noin viisi minuuttia sitten. Tykkäsin siitä tosi paljon, ja seuraava postaus on todennäköisesti kyseisen kirjan analyysi. Sain myös lainattua Endgamen ensimmäisen osan. Toisen osan varaan varmaankin kohta :) 

Kesä on muutenkin ihanaa aikaa, mutta parasta on se, että ehtii lukemaan. Haluaisin lukea kesällä vielä Geek girl -kirjasarjan ja joko Yön talot sarjan tai Prinsessapäiväkirjat. En tiedä vielä tarkasti. Sitten haluaisin lukea Valinnan ja sen muut osat. Minulta kuitenin puuttuu sarjan viimeinen osa. Pyysin iskää ostamaan sen, mutta katsotaan nyt :). 

Sain myös nyt kesällä ostettua itselleni John Greenin uusimman kirjan. Se oli myöskin tosi hyvä, mutta ei yllä lemppareihin. Luin myös kaikki Potterit englanniksi...  Todennäköisesti pian tulee myös postausta aiheesta, joka on minulle niin rakas. Harry Potter. 

Heti, kun pääsen kirjakauppaan taas, haluan ostaa ainakin Jojo Moyesin kerro minullle jotain hyvää -kirjan. Ajattelin myös ensin ostaa Rick Riordanin uuden kirjan, mutta varaan sen varmaan kirjastosta sittenkin.

 Olisi vielä niin paljon keskusteltavaa, mutta jätän nyt tämän postauksen tähän. Seuraava postaus tulee joko viikonloppuna tai ensi viikolla :) Nähdään seuraavassa postauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti