5.6.2016

                      Kymmenen asiaa, jotka ärsyttävät kirjoissa.

Olen täällä taas! No niin, nyt koulu on ohi!! Kesäloman kunniaksi kirjoitan postauksen kymmenestä asiasta, jotka ärsyttävät kirjoissa, kirjojen ostamisessa jne. Lukekaa ja samaistukaa :).

1. Pokkarit eivät taivu. Kun haluat lukea esimerkiksi kirjoituspöydällä, niin et voi päästää kirjaa käsistäsi, koska muuten se sulkeutuu. Toivottavasti tajusitte, mitä hain asialla.

2. Kirjakaupoissa nuortenkirjat ovat harvoin alennuksessa. Tämä asia on niiin raivostuttavaa. Ja jos joku kirja on sattumoisin alennuksessa, niin se on kovakantinen. Pokkarit eivät ole ikinä alennuksessa.

3. Kirjojen nimien tyhmä suomennos. Otetaan vaikkapa "Paper towns" -niminen kirja. Niin ja sehän on suomeksi "Arvoitus nimeltä Margo". Mikäköhän sanakirja suomentaa näin mahtavasti?

4. On ärsyttävää odottaa suomennosta. Siinä kestää aina ikuisuus.

5. Kun hyvää kirjasarjaa ei suomenneta. AGHR.

6. Uusien kirjojen tuleminen kirjastoihin. Siinä kestää aina pirun kauan. Milloinkohan ystäväni varaama uusi Greenin kirja tulee kirjastoon? Olen varmaan silloin jo eläkkeellä.

7. Spoilaus. Se on turhauttavin asia. Sen jälkeen olisin valmis hirttämään kyseisen tyypin. 

8. Jos kirjailija tappaa täydellisen hahmon, siinä menee koko päivä pilalle.

9. Kirjojen synkät loput. Nytkin sain luettua yhden sarjan loppuun. Lopussa päähenkilön poikaystävä ja isä kuolivat. Päähenkilö muuttui melkein hulluksi ja eli kolme vuotta poikaystävänsä haudalla. Sen jälkeen hän muuttui pähkinäpuuksi. Sen pituinen se. 

10. Kun joku ei arvosta kirjoja. Tätä en edes sen kummemmin selittele...

Tässä oli minun kymmenen ärsyttävää asiaa. Mutta nyt tiedossa vähän infoa. Elikäs blogini on jäämässä ainakin kahden viikon lomalle, koska huomenna lähden Amerikkaan. Muuten sen jälkeen postauksia tulee satunnaisesti, koska koulua ei ole. Amerikan reissun ajan päivittelen kuitenkin kiivaasti blogini Instagramia, joten käykää seurailemassa: @elamanikirjojenparissa. Hyvää kesää ja nähdään seuraavassa postauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti