29.5.2016

                                         DIMILY- Did I Mention I Love You?

Olen täällä taas! Viime viikolla ei tullut postausta omien ongelmieni takia, joten pahoitteluni siitä. Sain kuitenkin aikaiseksi tehdä blogilleni Instagramin, käykää seurailemassa: @elamanikirjojenparissa. Mutta nyt postaukseen. Tänään kerron teille hieman askettäin lukemastani kirjasta, DIMILY:sta.


Kirjailija: Estelle Maskame

Kieli. suomi

Sivumäärä: 404

Kustantaja: Gummerus

Hahmot: Eden on 16-vuotias tyttö Portlandista. Hänen vanhempansa ovat eronneet. Tyler on 17. Hän on Edenin uusi velipuoli ja ehkä vähän muutakin. Rachel on tyttö, joka asustaa Edenin isää vastapäätä. Muita kirjaan liittyviä hahmoja ovat Megan, Tiffani, Edenin vanhemmat ja Tylerin äiti.

Tarina: Edenin vanhemmat ovat eronneet. Kolmen vuoden eron jälkeen hän päättää viettää kesän isänsä luona, Santa Monicassa. Uuden äitipuolen lisäksi Eden saa kolme velipuolta. Vanhin heistä on Tyler. Hänellä on lyhyt pinna ja iso ego. Alussa Eden ei voi sietää häntä, mutta kun hän tutustuu Tylerin herkkään puoleen paremmin, hän tajuaa olevansa ihastunut ihmiseen, johon ei saisi: omaan velipuoleensa.

Oma mielipide: No jaa. Olihan tämä aika perus nuortenkirja. Ei siinä ollut sillä tavalla mitään uutta ja häikäisevää. Kiinnostuin siitä silti ja päätin lukea. Vaikka tämä olikin tälläinen perus "kieletty rakkaus ja nuorten elämä" - kirja, pidin siitä silti. Hahmojen tarinat oli keksitty hyvin, ja ne olivatkin erikoisia. Mielestäni on kivaa lukea rakkaustarinoita. Niissä vaan on aina jotakin sellaista, vaikka se olisikin ihan tavallinen. Kaiken kaikkinaan tykkäsin kirjasta, ja se oli lukemisen arvoinen. Jos siis et odota mitään päätähuimaavaa erikoista rakkaustarinaa, kirja kannattaa lukea :).

Arvosana: 9

Jaksakaa vielä viikon koulua! Nähdään seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti